Huset
Streg

Åbent hus

Kom og oplev fremtidens lavenergibolig fra CasaBo.
Læs om mulighederne her.

Lave varmeudgifter

CasaBo lavenergiboliger opføres som højisolerede typehuse. Det betyder meget lave driftsudgifter, mulighed for alternative energiformer samt fritagelse for kollektiv varmeforsyning.
Læs mere her.

Komfort og indeklima

En CasaBo lavenergibolig er nybyggeri i høj kvalitet med høj isoleringsstandard samt et sundt og godt indeklima.
Læs mere her.

Moderne design til fair pris

Tænk at bo i et hus, som bryder med traditionel dansk byggestil, ved at kombinere moderne og global arkitektur med enkel og funktionel nordisk design. Og tænk, hvis boligen samtidig er nem at vedligeholde og billig i drift.

Filosofien bag udviklingen af CasaBo's boliger er, at skabe moderne lavenergiboliger, der kombinerer moderne formsprog og spændende rumoplevelser med innovative og fremadrettede tekniske løsninger baseret på kendt og dokumenteret teknik og materialer i høj kvalitet.

Gennemtænkte konstruktioner, industrielt producerede og højisolerede byggeelementer placerer CasaBo milevidt foran konkurrenterne, hvad angår opførelsen af lavenergiboliger.

De funktionelle og enkle boliger med store lyse rum og tæt kontakt mellem inde og ude er designet og udviklet af CasaBos egne arkitekter og ingeniører i samarbejde med eksterne fagspecialister og rådgivere.

Husene opføres over hele landet i samarbejde med udvalgte og anerkendte leverandører og underentreprenører under ledelse af CasaBo's egne projektledere.

CasaBo er et dansk typehusfirma stiftet i januar 2006 af ingeniør Bjarne Ørum.
www.casabo.dk/index.asp
Space