Huset
Streg
Entré
Alrum
Stue
Værelser
Bad

Arkitekttegnede lavenergiboliger

CasaBo er arkitekttegnede lavenergiboliger, der er holdt i et enkelt og moderne formsprog med innovative og spændende løsninger, der får boligerne til at skille sig ud fra andre boliger på markedet.

Udvendigt fremstår boligerne med hvide facader, der understreger bygningens stramme og rene linier. Vinduer og døre er placeret plant med facaden, så de står som markante udskårne huller i den homogene bygning.

På den indvendige side er karmene omkring vinduer og døre skjulte, så kun glasset ses de fleste steder. I flere af boligens rum skaber hjørnevinduer interessante og gode lysindfald.

Det minimalistiske udtryk i en CasaBo bolig går igen i en velfungerende grundplan med minimal spildplads. Overfladerne er holdt i lette og lyse farver med inventar, som understreger den moderne nordiske arkitektur.

En standard bolig fra CasaBo er lig med høj kvalitet på konstruktioner, inventar, hvidevarer, sanitet o.l. Anvendelsen af materialer med høj brugsværdi og små vedligeholdelsesomkostninger er også standard.

Få indtryk af standarden i en CasaBo bolig ved at klikke på billederne. De viste indretninger kan variere alt efter hustype.
www.casabo.dk/index.asp
Space